Influence of phytobiotics on the microbiota of the intestinal calves
https://doi.org/10.17238/issn2072-2419.2019.4.86
Abstract
About the Authors
V. A. BaryshevRussian Federation
O. S. Popova
Russian Federation
References
1. Андреева, Н.Л. К вопросу о терминологии использования биологически активных веществ в ветеринарии/Н.Л. Андреева, В.Д. Соколов// Международный вестник ветеринарии. -2010. -№4. -С. 25-30.
2. Бушов, А.В. Повышение резистентности и иммунного статуса организма бройлеров за счет включения в их рационы биологически активных веществ разного спектра действия/А.В. Бушов, В.В. Курманаева//Вестник Ульяновской государственной сельскохозяйственной академии.-2012.-№4 (20). -С.87-92.
3. Сидоров М.А.Определитель зоопатогенных микроорганизмов / М.А. Сидоров, Д.И. Скородумов, В.Б. Федотов. - М.: Колос, 1995. - 319с.
4. Cuppett S. L., Hall C.A. Antioxidant activity of Labiatae//Adv. Food Nutr. es. 1998. V. 42. P. 245-271J. J. Dibner, J. D. Richards Antibiotic growth promoters in agriculture: history and mode of action. Poult. Sci., 84 (2005), pp. 634-643
5. Sandra Diaz-Sanchez et al. Botanical alternatives to antibiotics for use in organic poultry production/ Sandra Diaz-Sanchez, Doris D'Souza, Debrabrata-Biswas,IreneHanning//Poultry Science, V. 94, Issue 6, 2015.- P. 1419-1430
6. Walter B.M., Bilkei G. Immunostimulatory effect of dietary oregano etheric oils on lymphocytes from growth-retarded, low-weight growing-finishing pigs and productivity//Tijdschr Diergeneeskd. 2004. V. 129 (6). P. 178-181.
7. Windisch W., Schedle K., Plitzner C., Kroismayr A. Use of phytogenic products as feed additives for swine and poultry//J. Anim Sci. 2008. V. 86. P. 148.
Review
For citations:
Baryshev V.A., Popova O.S. Influence of phytobiotics on the microbiota of the intestinal calves. International Journal of Veterinary Medicine. 2019;(4):86-89. (In Russ.) https://doi.org/10.17238/issn2072-2419.2019.4.86