Veterinary-hygienic estimation of quality of quails eggs when using the food additive “PRINAROVSKAYA”
Abstract
About the Authors
E. M. BelorusskayaRussian Federation
A. F. Kuznetsov
Russian Federation
I. V. Ivanova
Russian Federation
I. S. Yakovlev
Russian Federation
References
1. ГОСТ 31655-2012 Яйца пищевые (индюшиные, цесариные, перепелиные, страусиные). Технические условия
2. Бессарабов Б.Ф. Птицеводство и технология производства яиц и мяса птиц / Б.Ф. Бессарабов, Э.И. Бондарев, Т.А. Столляр.2-изд. - СПб.: Лань, 2005.- 352 с.
3. Иванова, И.В., Яковлева В.В., Кузнецов А.Ф. Материалы II-го Международного ветеринарного конгресса VETistambul Group - 2015/- 2015.-c.188
4. Кузнецов А.Ф. Промышленное птицеводство: содержание, разведение и кормление сельскохозяйственной птицы / А.Ф. Кузнецов, Г.С. Тюрин, В.Г. Семенов, К.А. Рожков [и др.]. - Спб.: КВАДРО,2017. - 392 с.
5. Tona, K. Effects of broiler breeder's age on egg weight loss and embryonic mortality / K. Tona, F. Bamelis, V. Bruggeman, E. Decuypera // Int. Hatchery Pract. - 2000. - Vol. 15. - № 2. - P. 23.
Review
For citations:
Belorusskaya E.M., Kuznetsov A.F., Ivanova I.V., Yakovlev I.S. Veterinary-hygienic estimation of quality of quails eggs when using the food additive “PRINAROVSKAYA”. International Journal of Veterinary Medicine. 2019;(4):106-110. (In Russ.)