Veterinary hygienic examination of the quality of chickens eggs when using the food additive “Prinarovskaya”
https://doi.org/10.17238/issn2072-2419.2020.3.46
Abstract
About the Authors
E. M. BelorusskayaRussian Federation
A. F. Kuznetsov
Russian Federation
A. J. Nechaev
Russian Federation
I. V. Ivanova
Russian Federation
References
1. ГОСТ 31654-2012 Яйца куриные пищевые. Технические условия
2. Бессарабов Б.Ф. Птицеводство и технология производства яиц и мяса птиц / Б.Ф. Бессарабов, Э.И. Бондарев, Т.А. Столляр.2-изд. - СПб.: Лань, 2005.- 352 с.
3. Иванова, И.В., Яковлева В.В., Кузнецов А.Ф. Материалы II-го Международного ветеринарного конгресса VETistambul Group - 2015/- 2015.-c.188
4. Кузнецов А.Ф. Промышленное птицеводство: содержание, разведение и кормление сельскохозяйственной птицы / А.Ф. Кузнецов, Г.С. Тюрин, В.Г. Семенов, К.А. Рожков [и др.]. - Спб.: КВАДРО,2017. - 392 с.
5. Tona, K. Effects of broiler breeder's age on egg weight loss and embryonic mortality / K. Tona, F. Bamelis, V. Bruggeman, E. Decuypera // Int. Hatchery Pract. - 2000. - Vol. 15. - № 2. - P. 23.
Review
For citations:
Belorusskaya E.M., Kuznetsov A.F., Nechaev A.J., Ivanova I.V. Veterinary hygienic examination of the quality of chickens eggs when using the food additive “Prinarovskaya”. International Journal of Veterinary Medicine. 2020;(3):46-52. (In Russ.) https://doi.org/10.17238/issn2072-2419.2020.3.46