The use of full-fat soy meal in compoundfeeds for meat chickens breeding line of selection SSC "Smena»
Abstract
About the Authors
I. A. EgorovRussian Federation
V. D. Vertiprakhov
Russian Federation
T. N. Lenkova
Russian Federation
T. A. Egorova
Russian Federation
V. A. Manukyan
Russian Federation
A. A. Grozin
Russian Federation
I. N. Nikonov
Russian Federation
References
1. Архипов, А.В. Липидное питание, продуктивность птицы и качество продуктов птицеводства / А.В. Архипов.-Москва : Агробизнесцентр, 2007.-440 с.
2. Доморощенкова, М.Л. Жмыхи и шроты масличных как важнейший источник кормового белка / М.Л. Доморощенкова // Кормопроизводство.-2012. -№ 3. - С. 38-39.
3. Егорова, А.В. Мясные куры родительского стада: оценка, отбор и подбор птицы / А.В. Егоров // Птицеводство. -2012. - №12.- С. 8-10.
4. Егорова, Т.А. Рапс (Brassica Napus L.) и перспективы его использования в кормлении птицы / Т.А. Егорова, Т.Н. Ленкова // С.-х. биология. - 2015. -Т.50, №2. - С. 172-182.
5. Кормление сельскохозяйственной птицы / В.И. Фисинин, И.А. Егоров, Т.М. Околелова, Ш.А. Имангулов.- Сергиев Посад, 2000.- 375 с.
6. Ленкова, Т.Н. Рапсовый жмых: сколько нужно бройлерам / Т.Н. Ленкова, Т.А. Егорова // Комбикорма. - 2011. -№2.- С. 68-70.
7. Продуктивность родительских форм мясных кур селекции селекционного генетического центра «Смена» / А.В. Егорова, Л.И. Тучемский, Ж.В. Емануйлова, Д.Н. Ефимов // Зоотехния. - 2015. - № 6.- С.2-4.
8. Cloning, sequencing, expression, and characterization of thermostability of oli-gopeptidase B from Serratia proteamacu-lans, a novel psychrophilic protease / A.G. Mikhailova, R.F. Khairullin, I.V. Demidyuk, S.V. Kostrov, N.V. Grinberg, T.V. Burova, V.Y. Grinberg, L.D. Rumsh // Protein Expres. Purif. - 2014. -Vol. 93. - P. 63-76. - DOI: 10.1016/ j.pep.2013.10.011
Review
For citations:
Egorov I.A., Vertiprakhov V.D., Lenkova T.N., Egorova T.A., Manukyan V.A., Grozin A.A., Nikonov I.N. The use of full-fat soy meal in compoundfeeds for meat chickens breeding line of selection SSC "Smena». International Journal of Veterinary Medicine. 2019;(2):67-74. (In Russ.)